Главните производи се: полимер цревото за воздух, ПВЦ висок притисок црево спреј, ПВЦ кислород ацетилен цевка,
ПВЦ очуквам црево, ПВЦ плетенка црево, ПВЦ градинарски црева, пластични црева машина, итн

Избрана производи

Главните производи се: полимер цревото за воздух, ПВЦ висок притисок црево спреј, ПВЦ кислород ацетилен цевка,
ПВЦ очуквам црево, ПВЦ плетенка црево, ПВЦ градинарски црева, пластични црева машина, итн
-Weifang Brother Packing-

Зошто да не одберете нас?

Брат е вистинскиот избор
  • Licensend професионалци

  • изработка на квалитетот

  • задоволство на осигурување

  • сигурен услуги

  • слободен Проценките

1ert
  • abd45c23

Профил на компанијата

Брат е вистинскиот избор

Weifang брат е нов тип полимерни композитни материјали пластични производи професионална производителот интегрирање на производство, продажба и научни истражувања.